Reactiile fanilor la Uncharted sunt in general mai pozitive

Actorul de voce din Uncharted lauda performanta lui Tom Hollands

remix de Keane Eacobellis

Nolan North, actorul care i-a dat voce lui Nathan Drake timp de peste un deceniu, a discutat recent despre Uncharted adaptarea cinematografica si l-a laudat pe Tom Holland pentru modul in care si-a adus personajul pe taramul live-action.

in timp ce thrillerul de actiune a primit, ce-i drept, recenzii slabe din partea criticilor, filmul regizorului Ruben Fleischer se indreapta spre un weekend de deschidere puternic la box office, unul care a depasit asteptarile. in plus, multi fani descriu adaptarea condusa de Tom Holland ca fiind pasabila si amuzanta, laudandu-l totodata pe actor si dedicarea sa pentru rol.

Acesta este un sentiment impartasit de Nolan North, care a vizitat platoul de filmare al filmului Uncharted si am reusit sa interactionez cu Holland si cu restul echipei. intr-o discutie recenta cu Variety, legendarul actor de voce a vorbit despre impresia sa despre Holland si despre adaptare in ansamblu.

„Am fost super impresionat de Tom Holland, nu doar de talentul sau, ci si de persoana care este si de faptul ca l-am vazut interactionand cu distributia si echipa”, spune el. „La plaja, erau atat de multi figuranti si oameni care voiau sa il vada. Erau multimi de fete tinere care asteptau sa-l vada iesind de pe platou, iar el ii facea cu mana si ele tipau. Eu le-am facut cu mana si ele nu au tipat, dar nu-i nimic. Unele dintre mamele lor au facut-o.”

North si-a mai aratat sprijinul pentru premisa filmului de a spune o poveste prequel plasata in perioada Uncharted lume. in ochii sai, Holland este actorul perfect pentru a intruchipa viata vanatorului de comori la acea varsta.

„Unde a fost el in timpul celor 20 de ani? Sunt atat de multe aventuri pe care le-ar putea face. Este un fel de nesfarsit, atata timp cat Tom arata ca si cum ar putea juca la 20 de ani – probabil ca va avea 40 de ani si va juca la 20 de ani. Cand l-am vazut, a fost perfect. Nu arata ca personajul, dar este personajul.”

Asa cum Fleischer a discutat deja, aceasta versiune a lui Nathan Drake este diferita de cea pe care o vedem in jocurile video si asta se datoreaza in mare parte faptului ca personajul lui Tom Holland se afla la inceputul vietii sale de spadasin. Totusi, mai dati-i cateva secvente si am paria ca Nate din live-action va manifesta fara cusur acea persoana increzuta pentru fanii jocurilor video.

Uncharted este lansat acum in cinematografe.

Similar Posts