A24 anunta o comedie muzicala cu rating R

A24 anunta o comedie muzicala cu rating R

A24 si Chernin Entertainment au anuntat oficial noua lor comedie muzicala orientata spre adulti, F*cking Identical Twins. Se spune ca filmul este o intorsatura subversiva asupra Capcana parintilor, spunand povestea a doi oameni de afaceri de succes care isi dau seama ca sunt de fapt frati gemeni identici si decid sa faca schimb de locuri ca o schema pentru ca parintii lor divortati sa se impace din nou, chiar daca sunt barbati maturi. Gemeni identici nenorociti va avea o distributie de an-staruri, printre care Nathan Lane, Megan Mullally, Bowen Yang si Megan Thee Stallion.

Aaron Jackson si Josh Sharp, au scris scenariul bazat pe spectacolul lor de doi oameni care a avut premiera in 2014 la Upright Citizens Brigade, precum si cantece originale impreuna cu Karl Saint Lucy. De asemenea, cei doi vor juca si vor conduce filmul alaturi de distributia lor de vedete, iar Larry Charles va fi regizorul. Filmul se afla in prezent in productie, servind drept prima incursiune a A24 in musicaluri si comedii – cu o nota R-rated, bineinteles. Filmul marcheaza o noua directie pentru A24 si, cu o distributie plina de EMmy si castigatori ai premiilor Tony deopotriva, va fi cu siguranta un film amuzant.

Marius de Vries, care a lucrat la La La Land, Moulin Rouge, si Coda, este producatorul muzical executiv al filmului, iar muzicianul australian Fiora Cutler este supervizorul muzical si il asista pe de Vries la conducerea muzicala. Cu o distributie in care se regasesc talente muzicale precum Megan Thee Stallion si Nathan Lane, aceasta comedie muzicala ar trebui sa fie una de luat in seama si va fi primul rol al rapperului Megan Thee Stallion, castigator al unui premiu Grammy, intr-un film de lung metraj.

A24, care se ocupa de lansarea la nivel mondial ade F***ing Identical Twins, nu a mai lansat pana acum un musical pur si simplu. Desi musicalurile cu rating R nu sunt cu siguranta obisnuite, au existat cateva. in 2018 a fost premiat A Star is Born a fost o adaptare mai intunecata decat cele trei predecesoare ale sale, iar filme precum Hedwig and the Angry Inch, The Rocky Horror Picture Show, si South Park: Bigger, Longer, and Uncut imi vin, de asemenea, in minte. Cu toate acestea, aceasta comedie muzicala este menita sa sparga tone de limite.

Austin Butler este „Elvis” in primul trailer pentru filmul biografic rock al lui Baz Luhrmann

Filmul se intinde pe 20 de ani de-a lungul vietii si carierei icoanei muzicale.

Similar Posts