A Quiet Place 3 stabileste termenul de lansare pentru 2025

A Quiet Place 3 stabileste termenul de lansare pentru 2025

Printre numeroasele anunturi care au avut loc astazi la ViacomCBS Investor Day, Paramount ar fi neglijent daca nu ar recunoaste una dintre cele mai tari proprietati pe care le are in prezent: A Quiet Place. in timpul evenimentului, John Krasinski a dezvaluit ca A Quiet Place III este acum in dezvoltare si urmeaza sa debuteze in 2025. in ciuda faptului ca a scris si a regizat primele doua intrari, nu s-a stabilit care va fi implicarea lui Krasinski in proiect in afara de cea de producator.

Desi nu este sigur daca noul episod va urma personajele din cele doua filme originale, Krasinski a stabilit ca acest nou film este complet separat de cel anuntat anterior A Quiet Place spinoff scris si regizat de Michael Sarnoski (Pig). Sarnoski s-a alaturat proiectului dupa ce Jeff Nichols a renuntat pentru a se ocupa de alte proiecte. Tot ceea ce se stie despre film este ca acesta este plasat in Quiet Place si se bazeaza pe o idee originala a lui John Krasinski. Acel film este programat in prezent pentru o lansare in cinematografe pe 22 septembrie 2023.

A Quiet Place Part II a fost un succes relativ mare pentru Paramount, fiind unul dintre primele mari blockbustere lansate dupa vaccinarea COVID, cu incasari de 297,4 milioane de dolari la nivel mondial. Initial, filmul trebuia sa apara pe 20 martie 2020 (la aproape doi ani dupa lansarea filmului original in 2018), dar a fost, bineinteles, amanat din cauza inceperii pandemiei. Un loc linistit a castigat multa rumoare pentru premisa sa eficienta si inventiva. Primul film a fost un mare succes, cu incasari de 340 de milioane de dolari la nivel mondial. Daca Un loc linistit III se lipeste de data de lansare anuntata, vor fi trecut patru ani intre filmele care urmaresc personajele centrale ale seriei. Poate ca aceasta a treia intrare va incorpora elemente atat din filmele originale, cat si din spinoff-ul lui Sarnoski.

The A Quiet Place urmareste o familie care se lupta sa supravietuiasca in mijlocul unui mediu post-apocaliptic cauzat de o invazie extraterestra. Creaturile nu pot vedea si se bazeaza pe simtul auzului pentru a naviga. Seria horror-thriller se invarte in jurul incercarilor personajelor de a ramane tacute pentru a supravietui. Serialul ii are in distributie pe Krasinski, Emily Blunt, Noah Jupe, Millicent Simmonds si Cillian Murphy.

in cadrul evenimentului, Krasinski nu a anuntat daca filmul va ajunge in cinematografe sau daca va merge direct la Paramount+. in afara de data de lansare din 2025, nu exista o data exacta stabilita pentru cea de-a treia intrare.

8 filme precum „A Quiet Place” pe care sa le urmaresti pentru mai multe povesti de groaza terifiante

Bizare, neasteptate si de-a dreptul inspaimantatoare, aceste filme precum „Un loc linistit” va vor da fiori asa cum nu v-ati imaginat niciodata.

Similar Posts