A Nightmare on Elm Street '80s Spin-Off Freddys Nightmares gaseste casa de streaming

A Nightmare on Elm Street ’80s Spin-Off Freddys Nightmares gaseste casa de streaming

Serviciul de streaming horror Screambox a anuntat oficial ca a achizitionat drepturile de difuzare a spin-off-ului de televiziune din anii ’80 al lui Cosmarul de pe strada Elm, Freddy’s Nightmares. Toate cele 44 de episoade ale serialului horror vor fi disponibile pentru streaming exclusiv pe Screambox incepand cu 15 februarie. Aceasta este prima data cand Freddy’s Nightmares a fost vreodata disponibila pentru a fi difuzata pe orice serviciu de streaming. Bijuteria ascunsa Knightriders, regizata de George A. Romero si cu Ed Harris si Tom Savini in rolurile principale, va fi, de asemenea, disponibila pentru streaming pe acest serviciu. Screambox este disponibil pentru streaming pe iOS, Android, Prime Video, YouTube TV, Comcast si Screambox.com.

Cosmarurile lui Freddy a fost produsa de New Line Cinema, care a produs si seria de filme, deci contine sufletul filmelor. Freddy’s Nightmares a fost difuzat initial timp de doua sezoane, din 1988 pana in 1990. Serialul l-a avut ca protagonist pe Robert Englund in rolul personajului titular si a avut in rolurile principale multi actori tineri care au devenit apoi vedete importante, printre care Brad Pitt, Lori Petty, John Cameron Mitchell si Mariska Hargitay.

Episodul pilot al serialului, care actioneaza ca o continuare a primului Cosmar pe strada Elm a fost regizat de Poltergeist regizorul Tobe Hooper. Serialul cuprinde episoade regizate de multi alti regizori proeminenti ai genului horror, printre care Mick Garris, William Malone si Tom McLoughlin. Emisiunea a fost prezentata in format antologic si il prezinta pe Freddy Kruger spunand povesti de groaza tulburatoare care au loc in Springwood, Ohio. Freddy apare ca raufacator central in doar opt dintre episoade.

Screambox face echipa cu Bloody Disgusting pentru un Cosmarurile lui Freddy pe 26 februarie la ora 17:00 PST. Bloody Disgusting va transmite live-tweet pe toata durata petrecerii. Desi Freddy’s Nightmares poate ca a avut o viata scurta, serialul a avut totusi o mostenire eficienta. Dupa ce a fost anulat in 1990, Chiller al NBCUniversal ar fi difuzat maratoane ale serialului, iar El Ray Network al lui Robert Rodriguez a inceput sa difuzeze serialul in 2015, asigurand Freddy’s Nightmares’ statutul de fenomen de cult. Cand a fost difuzat pentru prima data, serialul a fost puternic editat pentru sex si violenta.

1981’s Knightriders este o schimbare ciudata de ritm pentru maestrul zombi George A. Romero si o ciudatenie perfecta pentru a fi difuzata alaturi de Freddy’s Nightmares. Cavalerii este un studiu de caracter dramatic care urmareste un grup de actori pentru un targ renascentist ambulant.

‘Cursed Films’ a fost reinnoit pentru sezonul 2 pe Shudder

Sa continuam sa sapam prin cateva platouri de filmare bantuite din viata reala

Similar Posts