A fost dezvaluita data de lansare a filmului No Way Home 4K Digital

A fost dezvaluita data de lansare a filmului No Way Home 4K Digital, Blu-ray

Momentul pe care l-am asteptat cu totii este aproape de noi, Spider-Man: No Way Home se intoarce acasa. Astazi, Sony Pictures a anuntat ca incheierea trilogiei Marvel Studios Spider-Man va putea fi achizitionata pe Digital incepand cu 22 martie si pe 4K UHD, Blu-ray si DVD din 12 aprilie!

Sony Pictures a facut anuntul astazi pe contul lor oficial de Twitter, cu o imagine care cu siguranta va emotiona Spider-Man fanii lui Spider-Man. Acestia au distribuit o recreere a „meme-ului cu punctul Spider-Man” cu Tom Holland, Andrew Garfield si Tobey Maguire in costumele lor respective de Spidey, cu legenda „Bineinteles, avem meme-ul”. Oferindu-le fanilor din intreaga lume exact ceea ce isi doreau de cand s-a zvonit pentru prima data ca Garfield si Maguire vor aparea in film.

Spider-Man: No Way Home il vede pe Spider-Man al lui Holland in cea mai grea provocare de pana acum. Cu identitatea sa secreta de Peter Parker dezvaluita lumii, el apeleaza la colegul supererou Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) pentru a face lumea sa uite cu o vraja. Dar, cand vraja o ia razna, multiversul se deschide, iar Spider-Man se afla mai in pericol ca niciodata, deoarece raufacatori din alte realitati sosesc in cautarea razbunarii pe Spider-Man impotriva caruia au luptat. Omul-Paianjen al lui Holland face echipa cu Spider-Man al lui Garfield si Maguire pentru a incerca sa ii opreasca pe raufacatori si sa salveze multiversul.

Omul-Paianjen: Fara drum spre casa a fost un adevarat succes pentru Sony si Marvel. Filmul a obtinut incasari de peste un miliard de dolari in box office-ul international si a devansat recent Avatar pentru a deveni al treilea film cu cele mai mari incasari in box office-ul national din SUA.

Alaturi de Holland, Garfield, Maguire si Cumberbatch, cel mai nou film Spider-Man ii are in distributie pe Zendaya, Jacob Batalon, Marisa Tomei, Jon Favreau, Benedict Wong si J.K. Simmons, toti reluandu-si rolurile din filmele anterioare din MCU. Alfred Molina, Jamie Foxx, Willem Dafoe, Thomas Haden Church si Rhys Ifans isi reiau, de asemenea, rolurile de raufacatori din seriile anterioare ale Spider-Man. Jon Watts regizeaza mai aproape de trilogia Spider-Man, cu un scenariu scris de Chris McKenna si Erik Sommers.

Caracteristicile speciale specifice care vor fi incluse in versiunea de casa a filmului Omul-Paianjen: Fara drum spre casa nu au fost inca anuntate, dar editiile Digital, 4K UHD, Blu-ray si DVD ale filmului sunt disponibile pentru precomanda acum si vor fi disponibile pe Digital incepand cu 22 martie, iar pe 4K UHD, Blu-ray si DVD pe 12 aprilie.

Vedeti mai jos recreerea meme postata de Sony:

‘Spider-Man: No Way Home’: Tom Holland a avut probleme pentru ca a numit filmul „brutal”

Tocmai cand credea ca si-a insusit aceasta chestie a turneului publicitar.

Similar Posts