A Christmas Story 2 adauga patru membri ai distributiei originale la continuarea filmului

A Christmas Story 2 adauga patru membri ai distributiei originale la continuarea filmului

A Christmas Story Craciun, continuarea HBO Max la clasicul de sarbatori O poveste de Craciun, a adaugat patru noi fete cunoscute in distributie. Ian Petrella (Randy), Zack Ward (Scut Farkus), Scott Schwartz (Flick) si R.D. Robb se vor intoarce in rolurile personajelor lor Randy, Scut Farkus, Flick si Schwartz din filmul original. A fost deja anuntat ca Peter Billingsley isi va relua rolul sau aclamat de Ralphie. Se spune ca filmul il va urmari pe un Ralphie adult din anii ’70, care isi duce copiii la casa copilariei sale de Craciun pentru a le oferi experiente similare celor pe care le-a trait el in timpul sarbatorilor. Singurul alt membru al distributiei despre care se zvoneste in prezent este Julie Hagerty, despre care s-a speculat ca ar putea prelua rolul mamei lui Ralphie, care a fost jucat de Melinda Dillon.

O poveste de Craciun de Craciun va fi regizat de Clay Katis dupa un scenariu de Nick Schenk. Acesta va servi drept al treilea film al lui Katis in calitate de regizor, dupa ce The Angry Birds Movie si filmul Netflix The Christmas Chronicles cu Kurt Russell in rolul principal. Schenk a scris mai multe scenarii pentru vehiculele lui Clint Eastwood, inclusiv Gran Torino, The Mule, si Cry Macho. Vince Vaughn va actiona in calitate de producator al filmului.

O poveste de Craciun a fost considerat de multi ca fiind unul dintre cele mai bune filme de Craciun din toate timpurile. Regizat de Bob Clark, filmul a fost un succes de rasunet la box office in momentul lansarii sale initiale in 1983 si de atunci a pastrat o mostenire importanta. De-a lungul anilor, clasicul a fost difuzat in format maraton atat pe TNT, cat si pe TBS in timpul Craciunului. Desi este cu siguranta una dintre cele mai importante continuari, O poveste de Craciun de Craciun nu va fi prima continuare a lui O poveste de Craciun. Povestea mea de varacare a fost regizata tot de Clark si l-a avut pe Kieran Culkin in rolul lui Ralphie, a avut o lansare limitata in cinematografe in 1994, in timp ce o continuare direct pe video, fara legatura cu aceasta, numita A Christmas Story 2 a fost lansata in 2012. in plus, PBS a difuzat doua filme de televiziune care au servit drept continuari la A Christmas Story.

O poveste de Craciun de Craciun se pare ca va incepe filmarile la sfarsitul acestei luni in Ungaria. Desi in prezent nu este confirmata nicio data de lansare, pare probabila o data de premiera de Craciun 2022 la HBO Max. Mai multe detalii cu privire la film ar trebui sa inceapa sa apara in curand. Pana atunci, consultati sinopsisul oficial pentru O poveste de Craciun de Craciun de mai jos:

„Filmul urmareste un Ralphie adult (Billingsley) din anii ’70, care se intoarce la casa de pe strada Cleveland pentru a le oferi copiilor sai un Craciun magic precum cel pe care l-a avut el in copilarie. Cu aceeasi atentie la tonul real al primului, Ralphie se reintalneste cu prietenii din copilarie, se impaca cu moartea batranului sau si coase semintele pentru originile indragitului clasic de Sarbatori.”

Will Smith si David Oyelowo fac echipa pentru adaptarea Netflix „Onyeka si Academia Soarelui

Cartea a fost descrisa ca fiind „Black Panther” intalneste „Percy Jackson”.

Similar Posts