8 posibilitati pentru urmatoarea serie DC a lui James Gunns

8 posibilitati pentru urmatoarea serie DC a lui James Gunns

Warner Bros. a incercat sa treaca peste viziunea lui Zack Snyder pentru DCEU, dar nu a gasit inca o directie clara a povestii. Cu toate acestea, au gasit o viziune pe care atat ei, cat si fanii o pot sustine, iar aceasta vine de la scenaristul si regizorul James Gunn. Desi The Suicide Squad nu a fost un mare succes financiar, a fost indragit de aproape toata lumea si a fost salutat ca fiind unul dintre cele mai bune filme DC, eventual filme de benzi desenate in general, din toate timpurile. Mai recent, Gunn a livrat prima emisiune TV a DCEU cu un Suicide Squad un spin-off axat pe barbatul-copil inarmat cu arme de foc, Peacemaker. Serialul a fost la fel de iubit si a fost considerat pe scara larga cea mai buna proprietate din DCEU pentru stilul de comedie semnat de Gunn, pentru caracterizarea excelenta a lui Peacemaker si pentru performanta de exceptie a lui John Cena.

Recent, Gunn a vorbit despre un alt serial DC aflat in lucru, axat pe un alt personaj decat Peacemaker, iar fanii sunt curiosi sa afle despre cine ar putea fi vorba. Singurul indiciu pe care Gunn l-a oferit fanilor este ca se va desfasura in „acelasi univers” si ca nu va fi o comedie la fel de mult ca Peacemaker. Desi este incredibil de criptic, multi fani cred ca va fi un alt Suicide Squad spinoff, dar ar putea insemna ceva mai mult. Warner Bros. are multa incredere in Gunn, avand in vedere cameele uimitoare din Peacemaker‘s final, asa ca nu ar fi prea surprinzator sa il vedem pe Gunn iesind de la Suicide Squad si sa traseze o cale cu totul noua pentru DCEU.

Bloodsport: Asasinul care se teme de sobolani

Daca urmatoarea serie a lui Gunn este un alt Suicide Squad spinoff, cel mai probabil se va pune la curent cu ispravile asasinului Bloodsport, ucigasul mortal si cu frica de sobolani.

La fel ca si Peacemaker, Bloodsport a fost o vedeta de succes in Brigada sinucigasilor si a devenit instantaneu un favorit al fanilor pentru abilitatea sa de a transforma orice, inclusiv armura, intr-o arma, precum si pentru caracterul sau de om drept care echilibreaza excentricitatea echipei. Fanilor le-ar placea cu siguranta sa vada povestea lui continuata in viziunea lui Gunn si, la urma urmei, Idris Elba este o marfa de succes in acest moment.

Booster Gold: Cautatorul de glorie al DC

Dintre toti eroii DC, nimeni nu se potriveste mai bine stilului comic al lui Gunn decat eroul narcisist si cautator de glorie Booster Gold.

Da, este un fel de mutare laterala fata de Peacemaker, iar Gunn a spus ca aceasta noua serie nu va fi o comedie in toata regula, dar ascultati-ma. Booster Gold se potriveste perfect cu abilitatea lui Gunn de a face din „eroii mai putin importanti” niste favoriti ai fanilor si, avand in vedere ca multi dintre cei mai mari eroi DC au primit omologi in actiune, este timpul ca Booster Gold sa se alature amestecului. De asemenea, cu The Flash care se ocupa de calatoria in timp si de multivers, este momentul perfect pentru a-l aduce in joc.

Ratcatcher: Aduceti-o inapoi, cu sobolani cu tot

via YouTube

O alta vedeta de succes din Brigada sinucigasilor, sobolanul Daniela Melchior este o alta candidata probabila pentru urmatorul spectacol DC al lui Gunn.

Fanii ar fi cu siguranta fericiti sa vada mai multe aventuri cu Ratcatcher si banda ei de sobolani condusa de adorabilul Sebastian. Un serial axat pe Ratcatcher, acum pe cont propriu, ar putea avea unele vibratii horror pentru care Gunn era cunoscut si poate ca ar putea fi o poveste grozava de maturizare a personajului, potrivita cu ceea ce a facut cu Peacemaker.

ARGUS: Echipa proprie a lui Waller

Pe baza a ceea ce am vazut in Peacemaker si Echipa Sinucigasilor, lui Gunn ii place sa o intruchipeze pe Amanda Waller (Viola Davis) si echipa ei de specialisti din spatele scenei.

El a creat un fundal mai profund pentru ARGUS, lasand unele dintre personajele lor sa iasa din spatele biroului si sa intre pe teren si chiar i-a dat lui Waller o fiica, ceva ce nu este din benzile desenate. Asadar, de ce nu ar sari pe sansa de a face ceva mai mult cu Waller si ARGUS, mai ales ca acum sunt in atentia publicului datorita lui Peacemakerdatorita finalului lui Peacemaker?

Deadshot: intoarcerea unui maestru al tintelor

Multi s-au intrebat daca il vom mai vedea vreodata pe Deadshot al lui Will Smith in DCEU si, desi a fost MIA in ultimul Suicide Squad aventura, poate ca a venit timpul ca Gunn sa il aduca inapoi.

intr-o linie similara cu Bloodsport, urmarindu-l pe Deadshot al lui Smith executand lovituri la comanda si incercand sa rezolve problemele din familia sa ar putea fi o serie buna si exista cateva povesti din benzi desenate din care Gunn ar putea sa se inspire. Farmecul lui Smith ar putea functiona cu usurinta cu Gunn si poate ca, concentrandu-se pe Deadshot, ar putea aduce alte personaje mari in DCEU, precum Green Arrow.

Killer Frost: Ucigasul rece ca gheata de la DC

Desi a fost in general un membru proeminent al Brigada sinucigasilor in benzile desenate, Killer Frost nu s-a alaturat inca listei, iar fanii sunt nerabdatori sa o vada debutand in DCEU.

Ar fi interesant sa il vedem pe Gunn abordand-o pe Killer Frost, deoarece ea este diferita de alte personaje cu care Gunn s-a mai ocupat pana acum, avand in vedere intrigile sale legate de dragoste si razbunare. Mai important, ar putea fi o modalitate amuzanta de a conduce la un al treilea Suicide Squad film. Serialul ar putea cu usurinta sa ii dezvolte povestea ca anti-erou si apoi sa o conduca la conducerea urmatoarei iteratii a Brigada sinucigasilor.

Swamp Thing: Resuscitarea mortilor

Multi fani DC au fost tristi sa vada Swamp Thing din DC Universe a fost anulat chiar inainte de lansarea primului sezon, mai ales pentru ca era minunat. Avea imaginile horror perfecte si un potential solid de poveste, dar in cele din urma a fost scurtat si lasat neterminat.

Poate ca, totusi, Gunn ar putea sa o reporneasca si sa o aduca in DCEU. Nu este chiar atat de improbabil, avand in vedere radacinile lui Gunn in genul horror, si ar putea fi un punct culminant al viziunii sale. Poate ca ar putea chiar sa-l aduca inapoi pe James Wan ca producator si am putea avea parte de cea mai buna echipa.

Black Manta: indreptarea unei greseli

in timp ce incercarea lui James Wan de a avea The Trench sa fie un film secret despre Black Manta a dus doar la abandonarea intregului proiect, poate ca Gunn ar putea dezvolta un serial TV pentru acest personaj.

Exista cu siguranta suficient material de poveste din care Gunn sa se inspire si ar fi grozav sa vedem cum viziunile distincte ale lui Wan si Gunn se reunesc pentru un personaj negativ preferat de fani precum Black Manta. Cine stie in ce fel de aventuri de mare adancime ar putea Gunn sa-l aduca pe Black Manta, dar baiete, nu ar fi grozav sa aflam?

7 cele mai bune filme Hulu pe care sa le vezi inainte de a pleca in februarie 2022

Nu mai ai timp!

Similar Posts