32 de trailere dezvaluie filmul de groaza cu zombi din Uruguay al lui Shudder

32 de trailere dezvaluie filmul de groaza cu zombi din Uruguay al lui Shudder

Un nou trailer pentru Virus: 32 ne ofera o prima privire asupra filmului uruguayan de groaza cu zombi care va fi difuzat in curand pe Shudder. Streamerul exclusiv horror a achizitionat recent drepturile de distributie ale filmului, asigurand ca filmul cu zombi va avea parte de o lansare nord-americana prin intermediul platformei de streaming.

Trailerul ne face cunostinta cu Iris (Paula Silva), o mama singura care lucreaza ca paznic de noapte la un club sportiv abandonat. Deoarece Iris nu are pe nimeni in viata ei care sa o ajute sa aiba grija de fiica ei, Tata, este nevoita sa o ia pe fetita de opt ani cu ea la serviciu. Din nefericire pentru Iris si Tata, cei doi sunt singuri in complexul sportiv cand cladirea este atacata de o hoarda de zombi feroce. Ceea ce este si mai rau este ca mama si fiica sunt separate inainte de atac, ceea ce o prinde pe Iris intr-o cursa disperata pentru a o gasi pe Tata inainte ca fetele sa fie infectate.

Trailerul pentru Virus: 32 are toate trasaturile obisnuite ale unui film bun cu zombi, inclusiv supravietuitori de neincredere care se lupta unii impotriva altora in loc sa se uneasca. Cu toate acestea, Virus: 32 aduce, de asemenea, ceva nou genului, deoarece virusul din film se comporta intr-un mod unic. Dupa fiecare izbucnire de energie, zombii raman incapacitati timp de treizeci si doua de secunde, oferindu-le supravietuitorilor mici ferestre de timp pe care le pot folosi fie pentru a scapa, fie pentru a riposta.

Comentand recenta achizitie a filmului Virus: 32, Emily Gotto, vicepresedinte al achizitiilor si coproductiilor globale la Shudder, a declarat

„Cu Virus: 32, regizorul Gustavo HernГЎndez construieste un film de senzatii tari, slab si terifiant despre o mama care incearca cu disperare sa isi salveze fiica de o apocalipsa zombi. Combinat cu o estetica vizuala uimitoare, stim ca filmul va incanta fanii genului de pretutindeni.”

Ca de obicei cu filmele de groaza latino-americane, Virus: 32 promite sa foloseasca horror-ul pentru a discuta probleme sociale, cum ar fi lipsa de sprijin pentru mamele singure si luptele prin care trec familiile cu venituri mici pentru a-si pastra locurile de munca. Este, de asemenea, revigorant sa vezi noi abordari ale genului zombie, care continua sa impinga zeci de filme in fiecare an cu putine inovatii.

Virus: 32 este regizat de regizorul uruguayan Gustavo Hernandez, care a impresionat intreaga lume lungmetrajul de debut The Silent House, si ii are in distributie si pe Daniel Hendlera si SofГ­a GonzГЎlez.

Virus: 32 nu a stabilit inca o data de lansare pe Shudder, dar cu ajunge pe pietele din America Latina in primavara. Vedeti mai jos noul trailer:

‘Filme blestemate’ a fost reinnoit pentru sezonul 2 pe Shudder

Sa continuam sa sapam printre platourile de filmare bantuite din viata reala

Similar Posts