23 Jump Street? Jonah Hill si Channing Tatum comenteaza cum ar arata acum

23 Jump Street? Jonah Hill si Channing Tatum comenteaza cum ar arata acum

Cand Jonah Hill si Channing Tatum au facut echipa pentru 21 Jump Street, au devenit una dintre cele mai improbabile, dar si cele mai bune perechi comice pe care le-am vazut pe ecran in ultima vreme. Ambii actori au continuat sa faca lucruri uriase in deceniul care a urmat, dar asta nu inseamna ca au abandonat complet ideea unui threequel – desi se pare ca daca 23 Jump Street se va intampla, acesta va arata mult mai diferit decat predecesorii sai.

Pana in ziua de azi, 21 Jump Street este, fara indoiala, unul dintre cele mai bune filme ale lui Channing Tatum – si ale lui Jonah Hill, de asemenea, de altfel. Iar filmul nu a fost doar un succes, ci si punctul de plecare al prieteniei lor, asa ca pare sa detina un loc special in inima lor. Cand cei doi actori au purtat o conversatie impreuna pentru articolul de coperta al VMAN 48 despre Tatum, au rumegat posibilitatea de a se reuni pentru un al treilea film. Jonah Hill, la randul sau, pare indoielnic ca un al treilea episod ar functiona:

Ei cred ca vor un alt Jump Street, dar nu este asa. Am fi doar eu si Channing vorbind despre soldul lui, umarul meu si medicamentele pe care le luam.

Este posibil ca simbolul Superbad sa exagereze usor cat timp a trecut de cand el si Channing Tatum au fost ultima data sub acoperire. Dar, ca sa fim corecti, era o lume putin diferita pentru ambii actori atunci cand 21 Jump Street a fost lansat. Jonah Hill este acum nominalizat de doua ori la Oscar si s-a consolidat ca actor cu adevarat multifatetat si regizor in ascensiune. si Channing Tatum a inceput anul 2012 ca un actor cunoscut – dar pana la sfarsitul anului, steaua lui a crescut rapid. La doar cateva luni dupa ce a fost lansat filmul politist de amici, Magic Mike a ajuns in cinematografe si a devenit un succes surpriza.

A spune ca amandoi au fost ocupati de atunci ar fi o subestimare. Atunci cand si-a impartasit propriile ganduri, a Dog i-a spus coregizorului sau coprotagonistului sau, in timpul conversatiei lor, ca daca ar avea de gand sa faca un threequel, s-ar uita la unul dintre filmele sale viitoare pentru inspiratie:

Brad [Pitt] in [Orasul pierdut] este foarte amuzant. Daca vom face vreodata Jump Street 3, trebuie sa o facem – iti spun, este aur comic daca il pui cu personajul potrivit. iti spun cine este probabil actorul meu preferat acum… Daniel Radcliffe.

Ideea de a-l aduce pe Brad Pitt la bord pentru filmul propus poate parea neverosimila – desi poate am putea conta pe el pentru un Lost City-in stilul „Lost Lost Lost”. Dar nu poate fi mai mult decat planurile initiale de continuare a seriei, din moment ce la un moment dat, existau planuri pentru o serie Men In Black pentru un crossover.

Oricum ai privi lucrurile, se pare ca Jonah Hill si Channing Tatum nu sunt foarte implicati in a obtine trupa din nou impreuna, dar nici nu au renuntat complet la idee. si hei, daca acum avem parte de „Super Bowl” de Magic Mike chiar si dupa ce Channing Tatum a spus ca nu vor mai fi filme, putem spune ca niciodata nu poti spune niciodata. intre timp, puteti urmari 21 Jump Street daca aveti un abonament la Netflix.

Similar Posts