2022 Super Bowl Halftime Show: Urmariti spectacolul complet

2022 Super Bowl Halftime Show: Urmariti spectacolul complet

Dr. Dre este in casa… la propriu! Pentru traditionalul si faimosul spectacol din acest an de la Halftime Show de la Super Bowl, mega-producatorul si cantaretul a reunit unii dintre cei mai faimosi rapperi ai planetei pentru a interpreta o colectie de melodii de succes in fata unei multimi de fani ai fotbalului. Scena a simulat mai multe case pe un bloc si a prezentat numeroase surprize si momente iconice.

Spectacolul a inceput cu Dre si Snoop Dogg, care a interpretat piesa „The Next Episode”, din 1999, pe acoperisul uneia dintre case, cu ochelarii sai de soare caracteristici. Cativa dansatori norocosi au putut sa se bucure de cantec chiar sub Dogg, care mai tarziu a coborat sa cante alaturi de o trupa intr-un set care a simulat camera sa de zi. Dre si Dogg au interpretat si „California Love”, unul dintre cele mai cunoscute hituri ale regretatului rapper 2Pac.

si apoi… 50 Cent si-a facut o aparitie surpriza intr-un mod extrem de neasteptat. Cantaretul, producatorul si actorul a inceput sa cante una dintre cele mai cunoscute piese ale sale, „In Da Club”, in timp ce se afla cu capul in jos. Asa cum era de asteptat, casa in care a aparut 50 Cent s-a transformat intr-un club cu lumini stroboscopice si un ring de dans. De ce era rapperul cu capul in jos, va intrebati? A fost o referire la videoclipul piesei, al carui decor este un experiment stiintific.

Dar ajunge cu jumatatea de dolar. A venit apoi timpul pentru Mary J. Blige, care a facut un apel la primul ei single de succes, „Family Affair”. Cantareata de R&B a cantat din toata inima in varful uneia dintre case, in timp ce dansatorii populau toate scenariile diferite de pe scena. Blige a trecut apoi la „No More Drama”, piesa care da titlul albumului sau din 2001. Dupa ce Blige a cantat din toata inima pana cand nu a mai putut sta in picioare fizic, a venit momentul pentru una dintre cele mai asteptate reprezentatii ale serii.

Kendrick Lamar a oferit o prestatie elaborata, care a prezentat tipul de coregrafie pe care suntem obisnuiti sa o vedem in videoclipurile sale muzicale. Cand a inceput „M.a.a.D.D. City”, mai multi dansatori au iesit din „Dre Day” etichetate si au facut o coregrafie pe care cu siguranta o veti vedea pe TikTok in zilele urmatoare. Lamar, care a facut parte recent din distributia serialului Starz Power, a incheiat prima sa reprezentatie dupa o pauza de cinci ani cu „Alright”.

Nu in ultimul rand, Eminem a luat scena – sau casele – si multimea cu 8 Milea lui Oscar „Lose Yourself”, care i-a facut pe dansatori sa rupa coregrafia si sa vibreze si sa aplaude ca o multime la un concert. Toti cantaretii s-au reunit apoi pentru a incheia spectacolul din pauza cu piesa Dr. Cantecul lui Dre „Still D.R.E.”

Asa cum era de asteptat, spectacolul din pauza este astazi unul dintre cele mai vizionate videoclipuri de pe YouTube. in momentul in care a fost scris acest articol, spectacolul se afla la 16 milioane de vizualizari si continua sa fie vizionat. Puteti urmari spectacolul integral mai jos:

‘Sonic the Hedgehog 2’: Noul trailer de la Super Bowl arata mai mult din lupta dintre Knuckles si Sonic

Knuckles si Doctor Robotnik sunt in centrul atentiei in acest spot din ziua meciului.

Similar Posts