1883 se va extinde cu mai mult continut pe Paramount+

1883 se va extinde cu mai mult continut pe Paramount+

Avea o idee ca se va intampla asta. Pe vremea cand 1883 a avut premiera in decembrie, a devenit rapid cel mai vizionat serial original al Paramount+, cu aproape 5 milioane de telespectatori care au urmarit primul episod. Datorita succesului sau, platforma de streaming a decis ca fanii familiei Dutton merita sa vada mai multe. Serialul prequel al Yellowstone este acum pregatit sa mearga mai departe in urmarirea familiei Dutton, care porneste intr-o calatorie spre vest, prin Marile Campii, catre ultimul bastion al Americii neimblanzite.

Interesul tot mai mare pentru 1883 a contribuit, de asemenea, la cresterea audientei pentru Yellowstone: pana la finalul sezonului 4, serialul western condus de Kevin Costner a adunat peste 10 milioane de telespectatori care au urmarit in direct finalul sezonului, ceea ce reprezinta aproape dublul numarului de telespectatori din sezonul precedent. in prezent, se difuzeaza in primul sau an (mai sunt doua episoade care vor fi difuzate in urmatoarele doua saptamani pana la finalul sezonului), 1883 a devenit unul dintre cele mai importante seriale originale ale Paramount+, iar noul continut comandat de platforma va explora in continuare universul western si plin de curaj.

Paramount+ nu a oferit inca detalii despre forma pe care o va lua acest serial suplimentar 1883 continut va lua – fie ca este vorba despre un sezon 2, un film TV sau ceva cu totul altceva, dar prima varianta ar fi un pariu sigur. in plus, Paramount+ a comandat mai mult continut pentru a extinde continutul Yellowstone universul Yellowstone: un nou serial spin-off intitulat 1932 urmeaza sa apara, iar sezonul 5 al serialului emblematic a fost deja comandat.

Yellowstone, 1883 si viitorul 1932 sunt toate create de Taylor Sheridan, nominalizat la Oscar, care a scris filme aclamate de critici precum Sicario, Hell or High Water, si Wind River. De asemenea, a regizat mai multe episoade din Yellowstone si 1883, iar producatorul executiv David C. Glasser a publicat o declaratie oficiala in care spune ca lucrul cu Sheridan este un dar care nu se mai termina:

„Taylor Sheridan a pus radacini pentru arborele familiei Dutton care stau puternice si inalte, cu multe ramuri care continua sa atraga audiente care bat recorduri. Este impresionant sa lucrez cu Taylor, ViacomCBS si intreaga echipa la acest univers.”

1883Distributia de ansamblu si plina de vedete a filmului ‘s include pe Sam Elliott, nominalizat la Oscar, Tim McGraw si Faith Hill, castigatori ai premiilor Grammy, Billy Bob Thornton, castigator al premiului Oscar, Isabel May, LaMonica Garrett, Marc Rissmann, Audie Rick, Eric Nelsen si James Landry Hebert.

Paramount+ prezinta in premiera noi episoade din 1883 in zilele de duminica. Sezonul 5 din Yellowstone si 1932 inca nu au primit o fereastra de eliberare.

‘The Time Traveler’s Wife’: Adaptarea TV a lui Steven Moffat, cu Theo James si Rose Leslie in rolurile principale, se lanseaza in primavara la HBO

Serialul este asteptat sa ajunga la HBO si HBO Max in aceasta primavara.

Similar Posts