10 filme care ar fi trebuit sa aiba continuari

10 filme care ar fi trebuit sa aiba continuari, dar nu au avut parte de ele

in zilele noastre, nu este neobisnuit ca succesele de box office sa devina peste noapte francize la Hollywood. Totusi, pentru fiecare film Marvel si blockbuster cu Dwayne Johnson, exista la fel de multe alte filme care apar si dispar intr-o clipita. Unele sunt menite sa fie unice, in timp ce altele au fost menite sa inceapa francize si, dintr-un motiv sau altul, nu au reusit. Prea multe continuari au fost discutate doar pentru a nu ajunge niciodata la bun sfarsit si, desi multi fani iubesc universurile cinematografice si sirul nesfarsit de continuari pe care acestea le genereaza, este important sa ne amintim ca aurul solid poate fi gasit si in elemente solitare.

Care sunt cateva dintre aceste filme care ar fi trebuit sa primeasca continuari, dar nu au primit, va intrebati? Sa va prezentam lista noastra de candidati care credem ca merita mai mult decat merita mai mult timp pe ecran. Aceasta colectie de filme se intinde pe mai multe genuri si a fost asamblata fara o anumita ordine, dar credem ca toate cele 10 ar trebui sa fie resuscitate sub forma de continuare, in cel mai scurt timp.

The Truman Show (1998)

The Truman Show a pus in evidenta abilitatile dramatice ale lui Jim Carrey intr-o perioada in care majoritatea oamenilor nu credeau neaparat ca este capabil sa faca altceva decat comedie fizica. Filmul a fost, de asemenea, inaintea timpului sau pentru comentariul sau privind pericolele si nedreptatea televiziunii de tip reality show. in cele din urma, Truman scapa de iluzia sa, si probabil ca putem fi cu totii de acord ca ar fi fost interesant sa vedem ce s-a intamplat imediat dupa aceea. Cum s-ar fi descurcat cu faptul ca era atat de faimos? Ar fi ajuns sa isi caute mama? Exista aici o multime de material pentru o drama captivanta, inclusiv modul in care consecintele a tot ceea ce tocmai a trait vor afecta noua viata pe care va incepe sa o traiasca.

Capricorn One (1977)

Desi acest film nu a primit cele mai bune recenzii cand a iesit, premisa sa despre un grup de astronauti prinsi intr-o conspiratie care ii gaseste falsificand o misiune pe Marte pentru a aduce beneficii contractorilor guvernamentali si bugetelor NASA are un concept foarte puternic. Ei fug atunci cand racheta falsa esueaza si ajung la propria lor „inmormantare” chiar inainte de rolul genericului. Ce investigatii ar urma dupa un astfel de eveniment? Ar veni elemente malefice sa se razbune? Trebuie sa stim! O continuare, va rog!

Forrest Gump (1994)

Daca ai ochi si creier, atunci ai vazut, fara indoiala, acest film, in care Tom Hanks joaca rolul unui om care nu este cel mai stralucit bec din cutie, dar care reuseste totusi sa aiba parte de experiente incredibile in timpul unor ani tulburi din istoria SUA. O continuare exista sub forma de roman, dar dupa 11 septembrie 2001, echipa de creatie originala din spatele filmului a considerat ca nu mai este relevanta. Noi nu suntem de acord. Dati-ne o aventura a lui Forrest, fantoma lui Jenny si capturarea lui Saddam Hussein in timpul primului razboi din Irak. Suntem aici pentru asta.

Beetlejuice (1988)

Toata lumea iubeste acest film, care contine, probabil, cea mai buna lucrare a lui Michael Keaton. El joaca, desigur, rolul unei forte supranaturale angajate de doi oameni morti pentru a-i ajuta sa ii sperie pe noii rezidenti din casa lor. Un sequel dublat de Beetlejuice Goes Hawaiian a fost scrisa in 1990 si ar fi prezentat personajele mergand in statul tropical, iar personajul colorat al lui Keaton castigand un concurs de surf cu ajutorul magiei, dar in momentul de fata nu se pare ca filmul va avea loc vreodata. Warner Bros. a pus in raft ideea in 2019, dar avand in vedere ca este nevoie de mai mult continut pentru HBO Max si ca banii vorbesc вЏ¤ ca sa nu mai vorbim de faptul ca Michael Keaton a avut o revenire destul de recenta in cariera sa вЏ¤ exista intotdeauna speranta pentru mai mult.

Castaway (2000)

Desi acest film spune povestea completa a lui Tom Hanks blocat pe o insula pana cand este in cele din urma salvat, a pus prea multe intr-o singura bucata de continut. Primul film dintr-o serie diferita aici s-ar fi incheiat cu gasirea personajului sau, iar apoi un al doilea ar fi urmarit drama reintegrarii sale in lume dupa o experienta atat de traumatizanta. Cu siguranta nu i-ar fi fost usor sa isi vada de treaba ca de obicei si sa invete despre cum atat de multi oameni au mers mai departe fara el вЏ¤ o provocare coapta pentru orice actor. Daca realizatorii nu vor face o continuare a filmului, pot macar sa faca o miniserie spinoff pentru a putea vedea ce se intampla in continuare?

L.A. Confidential (1997)

Aceasta poveste clasica despre un grup de politisti care investigheaza crimele din Los Angeles in 1953 a fost la un pas de a primi o continuare cu Chadwick Boseman. Acesta a fost in dezvoltare pana la moartea prematura a lui Boseman si ar fi avut loc in L.A. din anii 1970, cu Russell Crowe si Guy Pearce reluandu-si rolurile. Fara lipsa de respect fata de memoria lui Boseman, poate ca o continuare este inca posibila. La urma urmei, daca echipa din spatele Black Panther: Wakanda Forever poate merge mai departe cu continuarea lor fara protagonistul lor, poate ca ar exista o modalitate de a-l incorpora pe Boseman si in aceasta continuare, desi fara prezenta sa actuala mult dorita.

District 9 (2009)

Acest film despre extraterestrii din Africa de Sud вЏ¤ o alegorie subtire voalata a apartheidului вЏ¤ a aparut in urma unei adaptari esuate a Halo franciza Halo si s-a incheiat cu promisiunea ca un extraterestru sa se intoarca si sa ajute un om transformat in altceva. Dezvoltarea District 13 este aparent in curs de desfasurare incepand cu 2021, dar vom crede cand vom vedea continuarea sa pe ecran. (in plus, acum ca Halo a devenit in sfarsit o emisiune de sine statatoare, creatorii se pot concentra in mod continuu District 9 continut pe propriul sau univers, spre deosebire de a se suprapune pe un alt univers).

Urmeaza (2014)

Acest film de groaza supranatural despre o entitate malefica care trece de la o persoana la alta prin intermediul sexului a avut o atmosfera rece, un ritm melancolic si un final incert. S-a vorbit despre o potentiala continuare in 2015, care ar fi parcurs lantul intalnirilor intime pentru a descoperi originea entitatii, dar nimic nu s-a concretizat pana la momentul redactarii acestui articol. Speram ca acest lucru sa se schimbe in curand, deoarece o structura de tip telefon invers ar putea fi foarte distractiv de vazut pe ecran.

Pasarile (1963)

Trisam un pic aici, deoarece aceasta capodopera a lui Alfred Hitchcock a avut o continuare la televiziune, dar nu a prezentat niciunul dintre personajele din original si a continut doar o scurta mentiune a evenimentelor anterioare. Credem ca ceva care sa urmareasca personajele originale (redistribuite, bineinteles) si cu aceeasi necunoscuta terifianta a primului ar fi o continuare epica a acestui film de dezastru de neuitat.

Dictatorul (2012)

Acest joc satiric al lui Sacha Baron Cohen despre un dictator fictiv din Orientul Mijlociu a optat pentru un format fictiv in locul eforturilor renegate de docu-comedie pentru care a devenit cunoscut. Cu toate acestea, se poate spune, avand in vedere lipsa de constientizare pe care multi din America de Nord o au fata de restul lumii, ca exista un merit in reluarea rolului in formatul sau obisnuit. Haffaz Aladeen ar trebui sa traiasca din nou si ar putea probabil sa pacaleasca cu usurinta mai mult decat cativa membri ai Congresului.

O continuare a oricaruia dintre aceste filme ar fi o aditie binevenita in cinematografele si serviciile de streaming din intreaga lume, chiar si numai pentru a oferi filmelor care sunt deja minunate sansa de a se dezvolta in noi directii, oferind publicului experiente de poveste mai profunde in afara supereroilor si a adaptarilor de jocuri video.

Similar Posts